Veel gestelde vragen

In deze categorie vind je de veel gestelde vragen (Frequent Asked Questions). Klik op de vraag waarop je het antwoord wilt hebben. 

Bijna alle vragen vind je hier. Zo nee, dan kun je altijd een vraag stellen aan de ofni.[antispam].@deoranjeleeuw.nl.

Hoe word ik lid?

Als je lid wil worden van De Oranje Leeuw kan je het aanmeldformulier gebruiken.

Wil je eerst meer weten over ons? Kijk dan op de (sub) pagina's onder het menu item LID WORDEN.

Wanneer je toch nog vragen hebt neem dan gerust contact met ons op. 

 
Hoe maak ik een account als bestaand lid?

Als je nog geen login gegevens hebt kan je deze opvragen via de Inloggevens vergeten? pagina. Vul hier het email adres in die je bij je inschrijving hebt opgegeven.

 
Ik wil antwoorden op een nieuwsbrief, kan dat?

Ja dat kan, maar niet door antwoord te geven op de e-mail van de nieuwsbrief zelf. De nieuwsbrief wordt uit een z.g. "noreply" e-mail box gestuurd. 
Waarom is dat?

  • Deze mailbox ontvangt ook de berichten als er een niet bestaand e-mailadres in de ledenadministratie staat (z.g. "bounces")
  • Deze mailbox krijgt ook de z.g. "out of office" berichten. Aangezien De Oranje Leeuw veel leden heeft, ontvangen we dus honderden "out of office" berichten. Zoveel zelfs, dat we dus antwoorden niet zien.

Wat kun je wel doen?

  • Heb je een vraag over je lidmaatschap? Stuur dan een e-mail naar de ledenadministratie.
  • Voor overige vragen kun je een e-mail sturen naar de webmaster.
 
Hoe zeg ik mijn lidmaatschap op?

Het lidmaatschap van de Oranje Leeuw loopt van 1 januari t/m 31 december. Je betaalt een jaarcontributie die in januari of februari automatisch wordt geïncasseerd. Als je opzegt gedurende het jaar ben je t/m 31 december lid en contributie verschuldigd. Uitzonderingen nagelaten (zoals overlijden).

Hoe zeg je een lidmaatschap op?

Uiteraard hopen we niet dat je het lidmaatschap opzegt, maar het kan altijd gebeuren. We hebben het laagdrempelig gehouden. Opzegging kun je doen door een e-mail te sturen naar nimda.[antispam].@deoranjeleeuw.nl. Vermeld daarbij je lidnummer en je naam, adres en woonplaats. Geef ook aan of je een partner hebt die ook lid is. Heb je geen e-mail? Stuur dan een briefje naar Ledenadministratie De Oranje Leeuw, Ronsseweg 92, 2803 ZN Gouda.

We ontvangen dan de opzegging voor het eind van het kalenderjaar. Als je na 1 januari opzegt, ben je contributie verschuldigd tot aan het eind van het jaar.

 
Waar vind ik de verenigingsdocumenten?

Als je ingelogd bent staat er links boven een button naar Mijn Oranje Leeuw.

Wanneer je daar op klikt kom je in je persoonlijke omgeving. Daar staan ook de vereningingsdocumenten.

 
Hoe wijzig ik mijn gegevens?

Als je ingelogd bent staat er links boven een button naar Mijn Oranje Leeuw. Hier kan je je gegevens zelf wijzigen onder het kopje Mijn gegevens.

 
Waar staan de oude verslagen?

Momenteel staan de oude verslagen nog niet op de website. Omdat het erg veel is zijn we nog aan het bekijken hoe en waar deze komen. Als hier meer over bekend is laten wij dit weten via de website.