Over Ons

Vanaf 1 januari 2011 heeft ING Bank nog maar 1 personeelsvereniging en wel personeelsvereniging De Oranje Leeuw. De 3 grote verenigingen, nl:

  • Go-ING die zich richt op regio Arnhem
  • GOVL die zich richt op regio Leeuwarden
  • De Oranje Leeuw die zich richt op regio Amsterdam

Deze zijn opgegaan in een nieuwe vereniging De Oranje Leeuw.

De naam De Oranje Leeuw is gekozen omdat deze volledig aansluit bij de huisstijl van ING.
Wij zijn een vereniging met een kleine 3.000 leden. Met een groot aantal Onder Afdelingen t.w. Badminton, Golf, Hockey, Karten, Runners, Pokeren, Senioren, Tennis en 2 Fiets Tourclubs.

Naast deze Onder Afdelingen worden er door het bestuur een diverse activiteiten aangeboden.
Te denken valt hierbij aan feesten, stedentrips, weekendreisjes, creatieve workshops. Maar ook culinaire workshops, culinaire activiteiten als bierproeverijen, whiskyproeverijen, kaasproeverijen, wijn en spijsproeverijen, kookarrangementen, slipcursussen en pokertoernooien.

De komende periode heeft het bestuur zich als doel gesteld om het aanbod aan activiteiten alsmede de diversiteit in activiteiten uit te breiden. Daarnaast is het van belang het aantal leden te vergroten zodat wij in de toekomst nog meer activiteiten kunnen aanbieden aan onze leden.

Lid worden? Aarzel geen moment. Je kunt jezelf online registreren. Na je registratie en invullen van je gegevens, wordt het lidmaatschap geactiveerd door de ledenadministrateur.

De contributie bedraagt in 2023 € 21. De bijdrage aan iedere Onder Afdeling staat op hun pagina vermeld.