Zoeken

Verslag Parijs 2025

10 december 2025  -  Verslagen
Woensdag 26 november was het zover. Met 23 man sterk zijn we voor dag en dauw vertrokken, om op tijd vanaf het Centraal Station van Amsterdam richting Parijs te vertrekken voor een vierdaagse reis. Iedereen was op tijd en na nog een groepsfoto gemaakt te hebben in de hal van het Station was het tijd om richting het perron te lopen. De trein kwam op tijd binnen en na wat geregel zat de bagage oo...

Verslag Kerststukje maken zondag 7 december 2025

09 december 2025  -  Verslagen
Bij binnenkomst komt de geur van dennen en daarmee een kerstsfeer ons tegemoet. Op de tafels liggen decoraties, bloemen en groen te wachten om te gaan schitteren in een kerststuk. Eerst maar met elkaar kennis maken onder het genot van een warm drankje met lekkers. Opvallend was dat er ook twee heren in het gezelschap waren. Niet vreemd want de meeste bloemisten zijn heren. Sabine, onze doc...

Actualiseren lidmaatschapsgegevens en Contributie 2026

20 november 2025  -  Algemeen
Je gegevens: Zijn je gegevens compleet in onze ledenadministratie? Wij willen de ledenadministratie op orde houden en hebben daarbij je hulp nodig.Wij stellen het op prijs als je je gegevens wilt controleren en zo nodig aanvullen/aanpassen.Staat je voornaam, email-adres en telefoonnummer juist in het systeem? Je kunt nu ook bij “Overig” de volgende gegevens doorgeven, zodat je deze niet tijd...

Verslag Zevenheuvelenloop

19 november 2025  -  Verslagen
After a pleasantly mild week, the day of the Zevenheuvelen run turned out rather chilly. But… no wind and dry skies, perfect conditions to smash a personal best! In total, 11 ING runners (plus a few undercover colleagues) lined up at the start. Before scattering into the various start zones, we squeezed in a group photo and, of course, swapped our predicted finish times. For some, the mission w...

Verslag Olijfolieproeverij 5 en 19 oktober en 9 november

16 november 2025  -  Verslagen
In de winkel / annex workshopruimte Vita Pura van Sergio en zijn vrouw in Almere werden de 3 groepen van 10 personen warm ontvangen met een prosecco of alcoholvrij drankje.   Sergio heeft ons eerst aan de hand van een presentatie en filmpje veel verteld en geleerd over goede olijfolie. Hieronder een paar punten die zijn genoemd: het oogstproces in de herfst, vaak in oktober/november. de ...